Leesclub – 9e bijeenkomst in Amsterdam Zuid!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze negende bijeenkomst van de Leesclub binnenkort zal plaatsvinden in Amsterdam Zuid op 29 July 2023! De Leesclub is een boeiend initiatief dat lezers van alle achtergronden samenbrengt om te genieten van boeken, ideeën te delen en diepgaande discussies te voeren.

Bij onze Leesclub moedigen we lezers aan om hun literaire ontdekkingen te delen en nieuwe perspectieven te verkennen. Deze aankomende bijeenkomst zal een inspirerende gelegenheid zijn om de laatste selectie van boeken te bespreken, hun thema’s te verkennen en hun impact op onze levens te overdenken.

Of je nu een doorgewinterde lezer bent of gewoon graag nieuwe boeken wilt ontdekken, je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze Leesclub. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je gedachten te delen en samen een verrijkende leeservaring te creëren.

Mis deze kans niet om je leeshorizon te verbreden en je passie voor boeken te delen met anderen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze negende Leesclubbijeenkomst in Amsterdam Zuid!

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact met ons opnemen via LeesClub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch